Pasta amb carabassa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Campania
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 gr. de carabassa (ja pelada, neta i tallada a trossets)
  • 50 gr. d’oli
  • 2 dents d’all
  • Bitxo
  • Julivert
  • 250 gr. de pistons grans

4 racions

Elaboració

Sofregiu les dent d’all senceres i pelades amb el bitxo per un parell de minuts.
Afegiu-hi la carabassa i el julivert, remeneu per un parell de minuts més, afegiu-hi sal i cobriu amb aigua.
Tapeu i deixeu coure la carabassa fins que sigui toveta.
Trenqueu-la amb una forquilla, i afegiu-hi la pasta.
Afegiu una mica d’aigua (la pasta no ha de quedar coberta del tot) i deixeu coure remenant perquè no s’enganxi.
Si l’aigua evapora abans que la pasta estigui al punt, afegiu-ne una mica més (no més de 50 ml cada vegada si no el plat pot quedar massa caldós).
Emplateu i serviu amb més julivert picat si us agrada.

30min


Recepta de cuina de Pasta amb carabassa

Pasta amb carabassa

Recepta de cuina de Pasta amb carabassa

Pasta amb carabassa

Foto de Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3745 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
M'agrada molt aquest plat jo el faig però amb arros com si fós una minestrone, el probaré amb pasta, te molt bona pinta!!!!.Salutacións.


ares
Imma Soto diu:
M'agrada aquesta recepta!! Probaré de fer-la també sense el bitxo i així també en menjarà el meu fill que té 3 anyets. :-)
Antonella Speranza diu:
Gràcies Imma! alm meu fill que també tres anys li encanta aquesta pasta. Si vols més receptes de pasta podries fer una ullada al meu bloc www.lapastaperalscatalans.cat. Ni ha moltes més, però no tinc mai el temps de penjarles aquí també :)
Salutacions!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: